dilluns, 9 de maig del 2011

4ª Bicicletada popular organitzada per les Ampes i escoles de Tona.


29 DE MAIG

L’objectiu és gaudir d’una jornada festiva tots els que formem la comunitat educativa, sense distincions. I de passada, fer una mica d’esport.

Començarem el recorregut al pati de l’Era de Dalt a 2/4 de 10 de matí, continuarem cap a l’institut, l’escola bressol La Cuca Fera i el Ceip el Castell, la Vedruna, l’Escola d’Hostaleria d’Osona (tot de baixada, no fos cas), el PIVE i la Pa amb Xocolata. Des d’aquí enfilarem pel c/ Taradell, cap al C/ Major fins arribar a la Plaça Major a les 12 del migdia. Aquí farem la fi del recorregut menjant una mica de coca i xocolata i refrescant-nos en una divertida Festa. Finalment lectura de diversos textos creats per alumnes dels diferents centres i final de Festa.
Us convidem a tots a participar-hi!Per fer una previsió de la gent que serem us demanem que ompliu la butlleta i la feu arribar a l’escola dels vostres fills/es com a molt tard el dilluns 9 de maig.

Els participants hauran de complir una condició: portar algun vehicle amb rodes i sense motor. Pot ser: una bicicleta, uns patins, el cotxet del nadó o un carretó de pagès.
Es recomana portar casc!
Organització: AMPAs del CEIP el Castell, CEIP Era de Dalt, IES Tona i Hostaleria d’Osona, Escola Vedruna, Espai Pa amb Xocolata, Espai Cuca Fera i Escola PIVE .

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada